Učitava se…

Dalmit

Dalmatinski Inovatori Tesla
Novosti

Dalmit – INOVA 2021.

Članovi udruge inovatora DALMIT polučili su veliki uspjeh i na Međunarodnom sajmu inovacija INOVA 2021. osvajanjem dvije zlatne, tri srebrne medalje i tri brončane medalje.
Zlatnom medaljom nagrađene su inovacije “Cjedilo filtra vrećice čaja” Jadrana Pivačića, mag.ing.aedif. i “Sportsko-rekreaciono plovilo” inovatora Frane Perice. Srebrnom medaljom nagrađene su inovacije “Zdrava hrana iz Klisa” Deane Miletić, “Čarapa s drukerom” Jakše Račića i “Kombinirana salamoreznica” Marina Bratinčevića. “Sprava sa uvučenim klinom” Jadrana Pivačića i Ivice Pivačića, “Pametna kartica” dvojice inovatora Nikole Čizmića i Mirka Bajte te Rashladna posuda inovatora Ivice Pivačića nagrađene su broncom.

INOVA 2021 okupila je inovatore iz cijelog svijeta sa 281 predstavljenom inovacijom. Izložba je, u organizaciji Saveza inovatora Zagreb, Saveza hrvatskih inovatora i Grada Zagreba, održana pod pokroviteljstvom WIIPA-e (Svjetska organizacija inovatora i intelektualnog vlasništva).
Posebno izdanje ovogodišnje INOVE sadržavalo je izložbu inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih. Brojna odličja organizatori su dodijelili inovatorima na temelju odluka međunarodnog žirija i ocjenjivanja internet posjetitelja.

Posebnosti ovogodišnjeg online izdanja bila su prethodna promidžba izložbe i inovacija prema poduzetnicima /poslovnim subjektima/ i znanstvenim institucijama pomoću Interneta i društvenih mreža te predstavljanje inovacija javnosti putem internet stranice www.inova-croatia.com u trajanju od 6 mjeseci do travnja 2022.
BiznisODLIČJA
Dalmatinski inovatori ostvarili zapažen uspjeh na izložbi inovacija INOVA 2021.

INOVA 2021. DALMIT
Na izložbi inovacija INOVA 2021. u Zagrebu sudjelovali su i inovatori iz Dalmacije, članovi udruge Dalmatinski inovatori Tesla i ostvarili zapažen uspjeh.
Kako su izvijestili iz te udruge, zlatnim medaljama nagrađene su inovacije “Filter vrećice čaja” Jadrana Pivačića i “Sportsko-rekreaciono plovilo” Frane Perice.
Srebrnim medaljama nagrađene su inovacije “Girja s ugrađenim sklopom” Marina Bratinčevića, “Zdrava hrana” Deane Miletić i “Čarapa s drukerom” Jakše Račića.
Brončanim medaljama nagrađene su inovacije “Rashladna posuda” Ivice Pivačića, “Pametna kartica” Nikole Čizmića i Mirka Bajta, te “Sprava za dodirivanje površina” Jadrana Pivačića i Ivice Pivačića.

INOVA se održava već 50 godina, prvi put je organizirana 1971. i od tada prezentira uspjehe hrvatskih inovatora. Organizatori ove izložbe su Savez hrvatskih inovatora i Savez inovatora Zagreba, a održana je pod pokroviteljstvom WIIPA (Svjetska organizacija za inovatore i industrijsko vlasništvo).

Odgovori